Aan de slag!

Herken je dit? Je geeft leiding als ploegleider, wachtchef, meewerkend voorman of soortgelijke rol. Je komt niet toe aan je eigen werk. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd. Je bent vaak degene die zelf de problemen moet oplossen. Je vindt het moeilijk de prestaties van jouw team te vertalen in concrete cijfers waar jouw leidinggevende om vraagt. En je loopt regelmatig tegen dezelfde knelpunten aan.

Dan is de training Aan de slag! Praktisch leiddinggeven op de werkvloer iets voor jou. In deze driedaagse training krijg je praktische hulpmiddelen en nieuwe inzichten, waarmee je heft weer in eigen handen neemt. Deze training is opgezet vanuit de dagelijkse praktijk, met veel opdrachten en werkvormen die je tussen de trainingsdagen door gelijk oefent. Leer overzicht houden tijdens een dienst, omgaan met getallen, veranderingen doorvoeren en het werk verbeteren.

Donderdag 12 en 26 mei en 9 juni 2016, Leijhof, Oisterwijk.
Kosten voor deelname bedragen € 1.125 (excl. BTW) per persoon. Hierin is inbegrepen: trainingsmaterialen, intakegesprek, telefonische coaching, certificaat en een arrangement met lunches. Aangezien de training onderdeel uitmaakt van het aanbod van Nederland Verbetert Academy kan tevens gebruik worden gemaakt van deelname aan een Nederland Verbetert bijeenkomst naar keuze.
Groepsgrootte is 6 tot 10 deelnemers. 


Lector Improving Business

Per 1 februari jongstleden is Ton van Kollenburg benoemd tot lector Improving Business. Met zijn lectoraat gaat Ton onderzoek doen naar de praktijk van het continu verbeteren en het creëren van duurzame processen. 

Reserveer alvast in uw agenda: 29 januari 2016 zal Ton zijn inauguratielezing houden bij Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215 in Den Bosch. De lezing vindt plaats om 15.00 uur. Voorafgaand zal een symposium worden georganiseerd waarin onder andere studenten van de minor continu verbeteren zullen vertellen wat zij hebben onderzocht aan verbeteringen bij een twaalftal bedrijven. Het programma van het symposium wordt nog bekend gemaakt.

Als je meer wilt weten over het lectoraat: klik dan hier.